Klaudia Bęben – psycholog

Jestem psychologiem, ukończyłam studia na kierunku psychologia na Uniwersytecie Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, brałam także udział w wielu szkoleniach i kursach rozwijających umiejętności. M.in. kurs Terapii Skoncentrowanej na Rozwiązaniu, szkolenie z zakresu interwencji kryzysowej, kurs Treningu Umiejętności Społecznych, szkolenie z zakresu metody behawioralnej w terapii dzieci ze spektrum autyzmu. Pracuję z dziećmi i ich rodzicami. Wspieram w trudach wychowawczych, udzielam porad psychologicznych oraz konsultacji. Pomagam w poszukiwaniach rozwiązań problemu, w pokonaniu kryzysu, pomagam odnaleźć siłę. Jestem również  dogoterapeutą. W Fundacji jestem psychologiem, pracuje zarówno z dziećmi jak i ich rodzicami.

Aleksandra Kustra – psycholog oraz specjalista psychoterapii uzależnień w trakcie certyfikacji

Absolwentka Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach na kierunku psychologia. Ukończyła studia podyplomowe z Wczesnego Wspomagania Rozwoju Dziecka oraz Pedagogiki Specjalnej z zakresu Autyzmu i Zespołu Aspergera. Uczestniczka oraz współorganizatorka wielu szkoleń i konferencji. Ukończyła Szkolenie z Racjonalnej Terapii Zachowania – poziom podstawowy w Katowicach, Sesję terapeutyczno-szkoleniową z Terapii Simontonowskiej w Krakowie oraz Kurs Edukatora Seksualnego w Instytucie Psychoterapii i Seksuologii w Katowicach.  Ukończyła szkolenia specjalistyczne: Trening Umiejętności Społecznych, Terapia Ręki oraz Kurs Rysowania z Wykorzystaniem Myślenia Wizualnego

Karolina Moldovan – psycholog

Z wykształcenia i zawodu jestem psychologiem i nauczycielem. Mam doświadczenie jako psycholog okołoporodowy, szkolny i kryzysowy, pracuję z psychotraumą i zespołem stresu pourazowego. Mam doświadczenie w pracy w sferze społecznej z rodzinami w trudnej sytuacji życiowej oraz z rodzinami zastępczymi. Prowadzę zajęcia arteterapii, interesuję się i wykonuję różnego rodzaju robótki ręczne oraz uczę ich dzieci i dorosłych. W Fundacji pracuję jako psycholog.

Rejestracja telefoniczna lub FB

tel. 696 042 270  600 837 231   533 211 555

Spotkanie w Ośrodku Wsparcia Fundacji, w Krośnie na ul. Bohaterów Westerplatte 18A/26